DE ANNEVILLE EIK

 


 

DE ANNEVILLE EIK

 

In december 2016 schreef ik over de over monumentale zomereik in de middenberm van de A58 bij Ulvenhout die volgens Rijkswaterstaat omgehakt zou moeten worden vanwege de toekomstige verbreding van de snelweg. Volgens Rijkswaterstaat is de oude eik boven en onder de grond onderzocht op conditie, stabiliteit en breukgevoeligheid. Uit dat onderzoek bleek dat de eik het uitgraven en verplaatsen niet zou overleven. Ik ben van mening dat onze ‘Anneville’ moet blijven!
Nu wordt er actie gevoerd om de “troeteleik”, onze ‘Anneville’  te verkiezen tot boom van het jaar.

Bent u voor behoud van deze pracht eik. Stem dan op onze ‘Anneville’ “De Troeteleik” tot boom van het jaar. Ga dan naar https://www.deboomvanhetjaar.nl/stem-op-uw-boom-new

Louis van der Kallen

 


 

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.